Facebook
Duna-Ister Utazási Iroda :: Transzfer - budapesti szállás, budapesti apartman, accommodation in Budapest, magánszállás, fizetővendég

Hasznos tudnivalók

1./
A lakásokat min. 2 éjszakára lehet foglalni. 1 éjszakás foglalási igényt csak bizonyos szállásokra tudunk elfogadni, 30% felár megfizetésével.

2./
A honlapon feltüntetett árak minden költséget és adót tartalmaznak. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat (villany, gáz, víz,) TV-díjat, internet csatlakozási lehetőséget (ahol külön jelöljük), ágyneműt huzatot, törülközőt (személyenként 2db.) hosszabb tartózkodás esetén két hét után ágynemű- és törülközőcserét, valamint a végtakarítást.

3./
Kulcs felvétele és leadás a Duna-Ister irodában, vagy külön megbeszélés és egyeztetés szerint. Az átvett kulcs(ok) elvesztését a Vendég köteles haladéktalanul jelezni és a kulcs árát, a zárcsere költségét megtéríteni.

4./
A szálláshely az érkezés napján 15:00 órától foglalható el, s az elutazás napján 12:00 óráig lehet igénybe venni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás lehetséges a Duna-Ister Utazási Irodával történt egyeztetés szerint.

5./
A szálláshelyen csak a megrendelt létszám szerinti vendég tartózkodhat.

6./
Háziállatot nem lehet a szálláshelyre bevinni.

7./
Amennyiben a tartózkodás alatt bármilyen probléma adódik , kérjük, mielőbb jelezze a Duna-Ister Utazási Irodának vagy a tulajdonosnak. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt a tulajdonos részére meg kell téríteni.

8./
Sem a Duna-Ister Utazási Iroda sem a szállásadó nem felel a szálláshelyen hagyott értékekért.

9./
A Vendégnek tekintettel kell lenni az általánosan elfogadott házirendre, különösen a kora reggeli valamint esti órákra és hétvégékre vonatkozó csendrendeletre.

10./
Kérjük, hogy távozáskor ne hagyjanak szemetet, mosatlan edényt a szálláshelyen.

11./
Kérjük, hogy a lakás elhagyásakor minden esetben csukják be az ablakokat, kapcsolják le a villanyt és győződjenek meg a lakásajtó bezárásáról.

Kellemes budapesti tartózkodás kívánunk!

Duna-Ister Utazási Iroda